Hieronder staan de links om je in te schrijven voor de opleiding Energetische Therapie (ET) of de cursus Energetische Zelfontwikkeling (EZ).

Met het betalen van het inschrijfgeld ben je je verzekerd van een plek.

Heb je vragen over jouw persoonlijke situatie, neem ajb contact met ons op. We denken met je mee, want ons motto is ‘denken in mogelijkheden’.

We moeten uiteraard ook een zaak runnen, dus we hebben regels zodat alles duidelijk blijft. Zie de Algemene Voorwaarden voor meer informatie omtrent de afspraken van inschrijven en opschorten etc.

 • Met het betalen van het inschrijfgeld en het insturen van het inschrijfformulier met alle bijlagen schrijf je je in voor een plekje op de opleiding. Geef ajb duidelijk hieronder aan en op je inschrijfformulier of dit voor de avond- of de dagopleiding is!   Heb je vragen of technische problemen, neem ajb contact met ons op.   K
  • Hiermee schrijf je je in voor de 2-jarige cursus Energetische Zelfontwikkeling. Je ontvangt aan het eind een certificaat. Wil je graag een diploma, schrijf je dan in voor de 4-jarige beroepsopleiding Energetische Therapie. Met het betalen van het inschrijfgeld en het insturen van het inschrijfformulier met alle bijlagen schrijf je je in voor een plekje op voor de cursus. Geef ajb hieronder en op je inschrijfformulier duidelijk aan of dit voor de avond of de vrijdag is!


    Heb je vragen of technische problemen, neem ajb contact met ons op.

   Titel

   Ga naar de bovenkant