Hieronder vind je ons aanbod voor de komende maanden. Wil je het liever in een agenda vorm, klik dan hier.

 • De module Therapeutische Vorming gaat voornamelijk over jezelf. Je leert jezelf kennen. En waar is dat voor nodig? Om een goed therapeut te worden of te blijven. In deze module wordt alles behandeld waar jij als goed (aankomend) therapeut rekening mee houdt. Denk aan overdracht en tegenoverdracht, hoe herken je projectie en nog veel meer. Een zeer leerzame module ook als bij/nascholing voor therapeuten.

 • Niet alleen wat je eet, heeft gevolgen voor je lichaam. Ook je emoties en gedachten beïnvloeden je lichaam, want ons lichaam is ons voertuig en leermiddel op deze planeet. In deze cursus leer je de holistische achtergronden van elk orgaan, lichaamsdeel en ziekte, zodat je jouw cliënt hiervan bewust kunt maken. Je kunt de cursus natuurlijk ook voor jezelf volgen. Er worden methoden aangereikt om klachten energetisch te behandelen.
 • Sale!
  Heb je vaak last van onverklaarbare vermoeidheid of voel je je ineens verdrietig terwijl jij het niet bent? Wellicht dat je gemakkelijk energie van anderen overneemt. In deze module gaan we aan de slag met verschillende manieren van gronden (aarden). Je leert ook hoe je dit op elk moment kunt oproepen. Gronden is een manier om de energie van anderen makkelijker buiten je te houden, alsook dè manier om de energie van anderen te laten afvloeien. Je kunt dan ook je eigen energie beter bij je houden. Je leert ervaren wat jouw energie is en wat die van de ander is.  
 • Sale!

  Vroeg of laat gaat iedereen een keer hemelen. Hoe mooi is het om iemand op een professionele en liefdevolle manier te kunnen begeleiden op zijn of haar laatste stappen in het leven?

  In de module Stervensbegeleiding wordt ingegaan op een stuk theorie rond het overlijden en de gevoelens die hierbij naar boven komen; de visie van de grootste wereldgodsdiensten op overlijden en wat daarna komt; en praktische punten waar je als therapeut rekening mee mag houden wanneer je een cliënt begeleidt in de laatste fase van zijn leven. Daarnaast is er ruimte om jouw eigen ervaringen bij overlijden uit te wisselen met de andere studenten. Kortom een interactieve module waarin theorie en praktijk hand in hand gaan.

 • Psychopathologie door psychologe en docent Mariëtte van de Meulengraaf

Titel

Ga naar de bovenkant