Lieve jij,

Ga even rustig zitten. Haal drie keer diep adem. En voel … voel je de verschuiving in de energie op aarde?

De wereld lijkt alleen maar heftiger te worden. Dat kun je ervaren je als je deelneemt aan het verkeer en als je bijvoorbeeld naar het nieuws kijkt. De mensen lijken egoïstischer en agressiever te zijn geworden en zijn het misschien ook. Maar … dat is aan de oppervlakte. Hoe zit het daaronder? Voel jij dat ook?

Je hebt vast de uitdrukking aan het eind van de tunnel is het ‘t donkerst, gehoord. Dat geldt nu ook. We zijn met z’n allen – mensen, dieren, planten en aarde – onderweg naar een hogere trilling. Dat zijn we altijd wel, maar nu is het een grote stap die echt wel wat uitdaging biedt.

Om deze stap te kunnen nemen, moet er veel ‘uitgezuiverd’ worden: bekeken worden wat er bij de nieuwe trilling past en wat niet. Alles wat niet liefdevol is, mag je verwerken, vergeven (vooral aan jezelf) en loslaten. Want een hogere trilling is ook lichter.

De aarde doet ook mee, vandaar ook alle wisselende weerspatronen. Heeft onze uitstoot van de afgelopen 200 jaar daar ook mee te maken? Ik weet het niet, behalve dat we ons niet zo niet milieu/aarde-vriendelijk gedragen hebben, dus ja, we mogen kijken hoe we beter met de aarde kunnen omgaan. Net zoals met elkaar en onszelf.

Wil je meer kunnen voelen, dichterbij je intuïtie komen, heb je hulp nodig bij je proces, wij kunnen je ondersteunen. Door een cursus bij Terreel te volgen, word je je meer bewust van jezelf, je intuïtie en de gevolgen van jouw gedrag.

Samen maken we de wereld een beetje mooier. Elk beetje helpt! ❤

Change