Hoera!

Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat Terreel de SNRO accreditatie heeft behaald voor de gehele opleiding Energetische Therapie. We hadden de accreditatie voor de Medische Basiskennis natuurlijk al wel maar nu is de gehele opleiding geaccrediteerd.

Wat betekent MBK accreditatie?

De accreditatie van de MBK was nodig zodat mensen die aanvullend verzekerd zijn de consulten vergoed krijgen, bij therapeuten die afgestudeerd zijn bij Terreel. Dus ga jij naar een therapeut die afgestudeerd is bij Terreel en je bent aanvullend verzekerd dan krijg jij (een deel van) de kosten vergoed. Dat is dus gunstig voor cliënt en therapeut.

Nu is de hele opleiding Energetische Therapie geaccrediteerd. Waar is dat goed voor? 

Als afgestudeerd therapeut bij Terreel kun je nu lid worden van de VVET en andere beroepsverenigingen die allen steeds strengere eisen gaan stellen om de kwaliteit van de therapeuten in het vakgebied te waarborgen. Ga jij als cliënt naar een therapeut die afgestudeerd is bij Terreel dan weet je zeker dat jouw therapeut een gedegen opleiding heeft gehad. Let er altijd op dat de therapeut lid is van een beroepsvereniging. Dan weet je namelijk zeker dat je een therapeut treft die elk jaar bij- en nascholingen volgt op zijn vakgebied.