De mensen achter Terreel

Brigitte van Lent – directeur

Brigitte is zoals Terreel is: enthousiast, flexibel en ze denkt in mogelijkheden. Gedurende haar inmiddels bijna 40-jarige werkleven heeft Brigitte vele kanten gezien: eerst het bedrijfsleven als secretaresse, daarna het MBO en HBO als docent en later als docent Engels in het bedrijfsleven. Tussendoor kreeg ook haar andere kant de ruimte in studie en praktijk: met passie mensen begeleiden naar een mooier en prettiger leven. Met de hobby natuurfotografie en haar muzikale composities laat Brigitte mensen zien en ervaren hoe mooi de wereld is. Met het werken voor Terreel komt alles samen: administratie, lesgeven en mensen begeleiden, hoe mooi kan het zijn! “Ik heb nog nooit met zoveel plezier gewerkt.” De superfijne samenwerking met Mieke helpt daar zeker ook bij.

Mieke van Kooten

Mieke van Kooten – directeur

Mieke van Kooten is klassiek homeopaat sinds 2008, astroloog en ondernemer sinds 1992. Ze is begonnen in de ICT (afgestudeerd TU-Twente 1987) maar wilde na verloop van tijd toch een andere richting op; van ICT-er en ondernemer liep de weg vervolgens naar moeder mogen worden van 3 jongens, naar astroloog, homeopaat en energetisch werken. Een academie opstarten leek een logische vervolg stap. Samen met Brigitte voert Mieke nu de regie over Terreel. Mede dankzij de hulp van een enthousiast team van ervaren docenten is het hun gelukt een warme en moderne academie neer te zetten, met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van de mens. Veiligheid om te groeien naar de persoon die diep vanbinnen altijd al in je zat, dat is de missie van Terreel.

Bekijk de leslocatie van Terreel

Wil je alvast de locatie zien waar de lessen worden gegeven? Bekijk dan onderstaande rondleiding door de Croy 7, 2e verdieping: Terreel.