Beroepsopleidingen van Terreel

Terreel heeft 2 beroepsopleidingen van elk 4 jaar op HBO-niveau. De opleidingen zijn:

  • Energetische Therapie
  • Orthomoleculaire Therapie

We starten niet alleen in september. Beginnen kan bij Terreel in principe op elk moment door een module te volgen die op dat moment start. Wil je instappen in de opleiding dan is de start van een trimester een heel goed moment omdat dan twee modules tegelijk starten. Er start een trimester in september, december/januari en april.

Natuurlijk kun je, bijvoorbeeld als je twijfelt of je HBO-niveau aankunt of als je rustig aan wilt beginnen, een module die we geven los volgen. Zo kun je kijken of de volledige opleiding iets voor jou is. Mocht dat zo zijn, kun je altijd verder gaan met de opleiding. Je krijgt dan uiteraard vrijstelling voor de reeds gevolgde modules. Kijk om te zien welke modules los worden gegeven bij Cursussen.

Ga naar ET

Meer informatie over Energetische Therapie

Energetische therapie heeft een holistische kijk op de mens, waarbij er van uit wordt gegaan dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Wat de mens denkt of voelt bewust of onbewust), heeft invloed op het lichaam. De therapeut gebruikt al zijn zintuigen...

Ga naar ET
Ga naar OT

Meer informatie over Orthomoleculaire Therapie

Orthomoleculare therapie houdt zich bezig met het lichaam zichzelf te laten genezen door het toedienen van ontbrekende stoffen op cel niveau, die men niet uit het voedsel kan halen...

Ga naar OT
lees eerst meer Algemene Informatie

Algemene Informatie

Beide opleidingen duren 4 jaar en bevatten 240 ECTS. De lessen worden gegeven op maandag-, t/m donderdagavond en de zaterdagochtend. Je gaat 1 a 2 dagdelen in de week naar school en je studeert thuis, uiteraard afhankelijk van je eigen lees- en studietempo, ongeveer 15 uur. Terreel streeft naar een hele praktische opleiding waarbij er veel geoefend wordt.

lees eerst meer Algemene Informatie