Wanneer:
12 juni 2021 @ 10:00 – 17:00
2021-06-12T10:00:00+02:00
2021-06-12T17:00:00+02:00
Waar:
AyurYoga / Terreel
Anthony Duyklaan 5-7
Rotterdam
Nederland
Kosten:
€98,=
Contact:
Carla van Dijk of Brigitte van Lent
06 12 96 96 90

MBK: Anatomie/Fysiologie/Pathologie Motorisch stelsel

Deze module is geaccrediteerd door de VVET en andere beroepsverenigingen als medische nascholing.

PAS OP: Leslocatie in Rotterdam!

Deze keer zijn de anatomie, fysiologie en natuurlijk de pathologie van het motorisch stelsel onderwerp van discussie. Uiteraard wordt als eerste en voornamelijk gekeken vanuit de westerse reguliere geneeskunde. Hiernaast wordt echter ook de complementaire geneeskundige kijk op de betreffende organen kort belicht. Uniek aan deze module zijn de diverse oefeningen om de leerstof aan den lijve te ervaren. Al met al een boeiende en afwisselende scholing.

Cursusdata MBK: Spijsverteringsstelsel 

De module omvat 2 dagdelen (1 dag).

De docent is Ellen van der Helm.

Ellen is een ervaren docent AFP en was van jongs af aan al geboeid door de bouw en werking van het menselijk lichaam. Het wonder van het lichaam, hoe alles (bijna) elke keer maar weer perfect werkt en zo mooi op elkaar afgestemd is. Dat was één van de redenen om de opleiding Fysiotherapie te gaan volgen. De holistische kijk op het lichaam miste zij echter. Vandaar dat ze zich verder heeft geschoold in o.a. magnetiseren en neohypnotherpie. In de lessen combineert zij de theoretische lesstof op een dynamische wijze met het holistische denken en ervaren.

NB: Wil je de hele Medische Basiskennis volgen, neem dan contact op met ons over aangepaste prijzen en voor het hele rooster.