Wanneer:
12 oktober 2022 @ 19:30 – 22:00
2022-10-12T19:30:00+02:00
2022-10-12T22:00:00+02:00
Waar:
Terreel
De Run 4312
5503 LN Veldhoven
Kosten:
€ 25
Contact:
Terreel, Brigitte
0644022385

Mary Jones HeartSong: Concert & Healing Sessions

Healing for Heart & Soul

 

 

 

Heartsong is de bijzondere muziekvorm waarmee Mary Jones (San Diego, Californië) met haar prachtige stem uiting geeft aan haar passie om mensen in hun kracht te zetten en mee te helpen op hun weg naar heel-wording. Mary maakte reeds 3 cd’s, waarvan ze de muziek grotendeels zelf componeerde. Daarnaast werd haar muziek gebruikt voor de Nederlandse film ‘Mannen over liefde’ (vimeo.com/mannenoverliefde) en geeft ze Heartsong concerten in verschillende landen wereldwijd.

Mary zingt op een heel intuïtieve manier, in een unieke taalvorm die alle talen overstijgt (https://soundcloud.com/mary-jones-746167843). Haar muziek neemt ons mee voorbij het verstand, en nodigt ons uit om te luisteren met het hart. Ze ontroert en verstilt, opent je hart en raakt je tot in het diepst van je ziel. Door de combinatie van de bijzondere klankkleur van haar stem en het gebruik van verschillende tonaliteiten en boventonen schept Mary met elke Heartsong ruimte voor diepe ontspanning en activeert ze het zelfhelend vermogen dat in elk van ons aanwezig is.

Naast nummers van haar eigen cd’s zingt Mary tijdens haar concerten à capella liedjes die ter plekke ontstaan en afgestemd zijn op wie er op dat moment aanwezig is. Dat maakt van elk concert een bijzondere en unieke ervaring. Door haar hartelijke persoonlijkheid weet ze tijdens elk optreden een aangename en gemoedelijke sfeer te creëren.

Aanvullend biedt Mary ook de gelegenheid tot een persoonlijke healing sessie (apart te reserveren). Tijdens zo’n sessie zingt Mary voor jou je eigen unieke Heartsong, in intuïtieve afstemming op jou persoonlijk, op wat je op dat moment nodig hebt en op wat in jou ‘heel’ mag worden. Wat je ervaart tijdens een Heartsong sessie kan gaan van ontspanning tot het krijgen van nieuwe inzichten en het helen van innerlijke blokkades. Een persoonlijke Heartsong sessie is een muzikale healing, harmoniserend en bevrijdend, die jou op een heel directe manier verbindt met je echte Zelf. De volledige sessie duurt ongeveer 1 uur en wordt opgenomen en jou persoonlijk bezorgd, zodat je die achteraf opnieuw kan beluisteren en ten volle integreren.

 

Het is dan ook een groot plezier om Mary dit najaar bij Terreel in Veldhoven te mogen verwelkomen. Ze geeft er op woensdag 12 oktober om 19:30 een concert en op donderdag 13 oktober individuele healing sessies.

Het concert duurt ongeveer 2 uur, tussenin is er gelegenheid tot een gezellige babbel bij een tasje thee of koffie.

Toegangsprijs voor het concert is 25€.
Een individuele healing sessie kost 95€ voor ongeveer 1 uur.

Combitickets (concert + individuele healing) zijn verkrijgbaar aan 110€/ticket.

Tickets aankopen kan tot en met 9 oktober via shop.maryjonesheartsong.com/concerts/.

 

We kijken er alvast naar uit je te mogen verwelkomen en samen van Mary’s prachtige muziek te genieten!

Brigitte van Lent (www.terreel.nl – facebook.com/terreel – instagram.com/terreel_academie)

Greet Brouckaert (www.innerjoy.be facebook.com/innerjoy.beinstagram.com/innerjoy_be/)

Marnik Moenaert (www.enelpee.eufacebook.com/Enelpee-895051137347814instagram.com/happymindhouse)

 

Informatie:

– emailadres: mail@terreel.nl

– telefoonnr:  +31644022385

– website: www.maryjonesheartsong.com

Bijzonderheden: vanaf 12j

Docent: Mary Jones www.maryjonesheartsong.com/over-mary/