Wanneer:
21 februari 2024 @ 19:00 – 22:00
2024-02-21T19:00:00+01:00
2024-02-21T22:00:00+01:00
Waar:
Terreel
De Run 4312
5503 LN Veldhoven
Nederland
Kosten:
€ 125
Contact:
Terreel, Brigitte
06 440 223 85

Holistisch Bewustzijn – Zenuwstelsel

 

 

Advies is om deze cursus te volgen na Holistisch Bewustzijn – Algemeen

Niet alleen wat je eet, heeft gevolgen voor je lichaam. Ook je emoties en gedachten beïnvloeden je lichaam, want ons lichaam is ons voertuig en leermiddel op deze planeet. In deze cursus leer je de holistische achtergronden van elk orgaan, lichaamsdeel en ziekte, zodat je jouw cliënt hiervan bewust kunt maken. Je kunt de cursus natuurlijk ook voor jezelf volgen. Er worden methoden aangereikt om klachten energetisch te behandelen.

Cursusdata Holistisch Bewustzijn – Zenuwstelsel 

De module omvat 2 dagdelen. Kijk in de agenda voor de startdatum (of boven aan de pagina onder ‘Repeats’).

De gehele cursus Holistisch Bewustzijn bestaat uit een aantal onderdelen, elk onderdeel beslaat een aantal dagdelen, waarin een specifiek systeem van het lichaam wordt behandeld. Deze onderdelen zijn los te volgen en in willekeurige volgorde, het advies is om eerst de cursus Holistisch Bewustzijn – Algemeen te volgen, waarin de kaders van het holistisch denken worden gesteld.

Kosten:

Vraag voor deelname aan de hele cursus Holistisch Bewustzijn van 32 avonden, naar onze speciale aanbieding, De cursus kan met of zonder tentamen worden afgesloten. Het deelname aan het tentamen is verplicht indien de module wordt gevolgd in het kader van de hele opleiding Energetische Therapie.

De docent is Walter van der Sanden.

Als bevlogen verhalenverteller laat Walter alle ziekten voorbijkomen in relatie tot hun onderliggende oorzaken, uiteraard holistisch beschouwd. Walter is een enthousiaste docent, ervaren energetisch therapeut en professionele muzikant.