Wanneer:
15 september 2018 @ 09:30 – 16:30
2018-09-15T09:30:00+02:00
2018-09-15T16:30:00+02:00
Waar:
Terreel - Eindhoven
Croy 7T
5653 LC Eindhoven
Nederland
Kosten:
€178,= excl. reader en kit
Contact:
Brigitte van Lent of Mieke van Kooten
06 440 223 85 of 06 201 377 39

EHBO met Homeopathie

Accreditatie bij de NVKH in aanvraag.

Deze PRAKTISCHE tweedaagse cursus biedt iedereen een unieke kans om tegen een scherp tarief te leren hoe je Homeopathie kunt toepassen in acute eerste-hulp situaties. Aan het einde van deze cursus behandel ook jij snel en doeltreffend acute klachten zoals: griep, diarree, verkoudheid, pijn na vallen, oorontsteking, insectenbeten etc.

De docenten Charlotte en Giselle ontwikkelden deze cursus omdat ze merkten dat veel mensen zoeken naar alternatieven voor paracetamol, antibiotica en andere medicatie. De homeopathische middelen uit de EHBO kit bieden dit alternatief. Omdat deze cursus vooral PRAKTISCH is leer je hoe je deze middelen zelf kunt gebruiken.

Wie de energetische kracht van een homeopathisch middel eenmaal heeft ontdekt kan er niet meer omheen.

De kans is groot dat deze mensen hun enthousiasme hierover zullen delen waardoor de Homeopathie steeds bekender zal worden. En dat is nu precies wat Charlotte en Giselle willen!

Met 2 handzame boeken en de EHBO kit met 37 homeopathische geneesmiddelen is deze cursus absoluut een investering voor jaren!

NB: De EHBO kit zal op de avond zelf met korting te koop zijn. Prijzen voor kit en boeken volgen.

Cursusdata EHBO met Homeopathie 

De module wordt aangeboden in 2 dagen, zodat je tussendoor kunt oefenen met de aangeboden methodes. Kijk in de agenda voor de startdatum (of boven aan de pagina onder ‘Repeats’).

De docenten zijn Charlotte Schrama en Giselle Janssen.

Charlotte en Giselle zijn beide klassiek homeopaat. Zij hebben een praktijk in Leiden cq Beuningen. Deze cursus is ontwikkeld omdat ze merkten dat veel mensen zoeken naar alternatieven voor paracetamol, antibiotica en andere medicatie. En met homeopathie is dit alternatief binnen handbereik.