Wanneer:
16 augustus 2022 @ 19:00 – 21:00
2022-08-16T19:00:00+02:00
2022-08-16T21:00:00+02:00
Waar:
Terreel - Eindhoven
De Run 4312
5503 LN Veldhoven
Nederland
Kosten:
€ 20
Contact:
Terreel, Brigitte
06 440 223 85

Covid 19 – hoe kunnen we helpen

 

Dit is een avond voor therapeuten om mogelijkheden uit te wisselen.

De gevolgen van covid 19, de angst, gemis van liefde, frustratie, gevolgen van het langdurig dragen van mondkapjes en de gevolgen van de diverse vaccinaties komen nu voorzichtig naar buiten. Dit zal zeer waarschijnlijk grotere vormen aannemen in de toekomst.

Bij elke vaccinatie is er een percentage dat hier gevolgen van ondervindt en een klein percentage die hier grote gevolgen van heeft. Gezien de hoeveelheid mensen die nu gevaccineerd zijn, gaat het in deze om grotere aantallen tegelijkertijd dan bij andere inentingen.

De reguliere zorg is wellicht niet in staat op de onbekende vragen van het publiek op te vangen of ze zijn overbelast door de hoeveelheid. Laten we elkaar als zorg helpen. Ieder van ons heeft een stukje van het antwoord. Doel van deze dag is om methodes, tips en ideeën en in ieder geval contactgegevens uit te wisselen zodra we cliënten kunnen doorverwijzen naar elkaar. Ieder zijn/haar eigen specialiteit, hoe beter we samenwerken, hoe meer mensen we kunnen helpen.

We nodigen iedereen uit om open naar elkaar te luisteren, zonder oordeel. We gaan geen discussie voeren over het nut van maatregelen en het wel of niet vaccineren. Dat laatste mag iedereen voor zich weten. De reden waarom mensen het hebben gedaan, is verschillend en kan daardoor gevolgen hebben, maar meer daarover op de dag zelf.

Heb respect voor elkaar, ook na deze dag. Gebruik elkaars methodes en tips alleen na toestemming van de ander.

 

De organisator is Brigitte van Lent

Brigitte is een ervaren docent en energetisch therapeut. Haar kracht als therapeut en docent is dat zij ziet wat je met je energie doet. Hierdoor kan zij duidelijke feedback geven wat jij met jouw energie doet bij het gronden en afschermen. Brigitte is tevens directeur van Terreel.