Wanneer:
31 augustus 2022 @ 19:00 – 21:00
2022-08-31T19:00:00+02:00
2022-08-31T21:00:00+02:00
Waar:
Terreel - Eindhoven
De Run 4312
5503 LN Veldhoven
Nederland
Kosten:
€ 30
Contact:
Terreel, Brigitte
06 440 223 85

Covid 19 – hoe kunnen we helpen

 

Dit is een avond voor cliënten die op zoek zijn naar mogelijke handvaten in verband covid of long-covid (lange covid).

 

De gevolgen van covid 19, de angst, gemis van liefde, frustratie, gevolgen van het langdurig dragen van mondkapjes en de gevolgen van de diverse vaccinaties komen nu voorzichtig naar buiten. Dit zal zeer waarschijnlijk grotere vormen aannemen in de toekomst.

Bij elke vaccinatie is er een percentage dat hier gevolgen van ondervindt en een klein percentage die hier grote gevolgen van heeft. Gezien de hoeveelheid mensen die nu gevaccineerd zijn, gaat het in deze om grotere aantallen tegelijkertijd dan bij andere inentingen.

De reguliere zorg is wellicht niet in staat op de onbekende vragen van het publiek op te vangen of ze zijn overbelast door de hoeveelheid. Het afgelopen jaar heeft Terreel een aantal avonden voor therapeuten georganiseerd om informatie uit te wisselen. Samen weten we meer dan een persoon alleen. Hierdoor kunnen we je op deze avond mogelijkheden aanbieden van meerdere disciplines en je doorverwijzen naar de desbetreffende therapeut.

We nodigen iedereen uit om open naar elkaar te luisteren, zonder oordeel. We gaan geen discussie voeren over het nut van maatregelen en het wel of niet vaccineren. Dat laatste mag iedereen voor zich weten. De reden waarom mensen het hebben gedaan, is verschillend en kan daardoor alleen al andere gevolgen hebben dan bij een andere persoon, maar meer daarover op de dag zelf.

 

De organisator is Brigitte van Lent

Brigitte is een ervaren docent en energetisch therapeut. Haar kracht als therapeut en docent is dat zij ziet wat je met je energie doet. Hierdoor kan zij duidelijke feedback geven wat jij met jouw energie doet bij het gronden en afschermen. Brigitte is tevens directeur van Terreel.